Сканитек е компанија која што над 20 години врши продажба на резервни делови за товарни возила.
Имаме комплетна програма за марката Scania и располагаме со палета на оригинални (OE) делови, и други познати брендови.
Делови за мотор, менувач, диференцијал, кабина, и др.